(Android) Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games kodeerib palju raha
Feb 20, 2022 4:52:34 GMT -5
Post by acnarelnawik on Feb 20, 2022 4:52:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib palju raha ▞▞▞
▞▞▞ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games 2022 version ▞▞▞
See app on nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii nii et see on nii nii eriline kõigile ja see on kohustus seda teha, sest sul on lõbus see rakendus on ffffffuuuuuunnnnnn ja saate teada, kuidas lima teha. Lõbutsege 😀😃 Ma armastan teid 💓 nii väga poisid. Ärge unustage palvetada 🤩😘😚
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Lifestyle rryx
Ma annaksin sellele viis tärni, kuid ma vihkan seda, kuidas ma kaotan oma protsessi, kui saan uue telefoni, palun tehke viis protsessi salvestamiseks, et mul oli nii palju lima, värve ja kaunistusi... Kaks korda 😭
Liiga palju reklaame
Ausome!Mulle väga meeldis seda mängida ja nende kõigi (limakaunistuste ja tüübid/värvid) kogumine võtab väga kaua aega. Soovitan seda.
EI jätnud head esmamuljet.Rakendus oli kontrollimatult hiline ja esimene asi, mida ma nägin, oli reklaam... ok ja kui ma proovisin seda desinstallida, hakkas see võitlema. Ausalt öeldes kardan, et see võis mulle viiruse anda. Ainus põhjus, miks ma annan sellele 2 tärni 1 asemel, on see, et see laaditi vähemalt alla ilma probleemideta.
Ma vihkan lisasid, thar is 2 meny, ma kustutan selle rakenduse kindlasti, kuid see on kõik, kuna lisad on nii tüütud, et git lisab iga sekundiga
See on hea, kui sul on rohkem limamänge 👍👌
Okei. See rakendus on hea ja kõik, mulle meeldib lima teha ja sellega mängida. Aga täna avasin selle ja see jooksis juba teisel hetkel kokku, kui laadimise lõpetas. Mul on sellest kokkujooksmisest nii kõrini, täna on see seda teinud 15 korda! Parandage see. Desinstallin selle rakenduse, kuni see on parandatud.
See on päris hea mäng. See on väga lõbus ja loominguline ning minu jaoks pole ühtegi reklaami, mis on SUUR PLUSS! 👍 Ma ei andnud sellele 5 tärni, kuna olen seda mängu juba mõnda aega mänginud ja mul pole õnnestunud väga palju limatüüpe teenida, lihtsalt asju, mida sinna sisse panna, aga mõte on teha SLIME eks? Ikkagi ei tulnud lima ☹️ ja ma olin nördinud, kuna tegin sama tüüpi lima, nii et lõpetasin mõneks ajaks mängimise. 😞 Parandage see ja ma olen õnnelik, 5 tärniga.✌
Olen sellesse mängu armunud ja kinnisideeks, kuid seal on liiga palju reklaame, mistõttu panen ainult kaks tärni ja kui olen lõpetanud, annab see mulle nii palju reklaame
Alguses oli see hämmastav, kuid nüüd ei saa ma lima kolmandast koostisosast mööda, enne kui see kokku jookseb. Lisaks sellele, et teen seda iga kord, kui ma ei saa mängu mängida. Parandage viga.......pls. Ma annaksin sellele mängule 5 tärni, kuid pärast vea parandamist. Kuigi ma ei saanud sellele 1 anda, sest ma armastan seda.
Reklaamid on nii tüütud.
lõpuks limamäng lõbusa limaga ja saate ise lima teha. Mul oli isegi võimalik kõik koguda, isegi kui kahjuks desinstallisin selle kogemata, nii et arvan, et pean selle kõik uuesti kokku koguma, kuid see on igatahes ok, tänan mu unistuste limamängu eest, mis on tegelikult nauditav. Samuti ei ole limaga mängimise ajal ekraani ülaosas olev riba tõrge, kui see jõuab lõpuni, saate münte, kuigi palun teil, poisid, lisage riba väljalülitamise võimalus, aitäh !
Hea mäng. Parim paljudest, mida proovisin. Iga päev saate tasuta kingituse, kust saate limavärve või raha, muidu saate 1000 mündi eest. Münte on lihtne hankida. Sa saad siis, kuid mängib lima. Saate teha oma lima mis tahes lima tüüpi värvi või kaunistustega, kuid ma ütleksin, et piimakokteili lima on isiklikult parim.
See on parim lima Mang ültse!Soovitan!
Tõesti lõbus, aga võib-olla kui heli oleks teistsugune kui 5, aga reklaamid, aga kõik muu on nii lõbus♡
See on nii lahe, lõbus, armas 🤩👍 ja ma võin teha lima nii nagu mulle meeldib 💖💖
Graafika on kohutav ja igav hakkab väga kiiresti. KINNITAN, et sõna otseses mõttes on kõik väga positiivsed arvustused naiivsetelt ja asjatundmatutelt 5-aastastelt lastelt, kellele see alaarenenud rakendus meeldib ainult seetõttu, et selles on lima. Usalda mind. Ära saa sellest aru.
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Životní styl huj
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games የአኗኗር ዘይቤ gkn
Noh...see oli OKAAYYYY...ma mõtlen alguses, et ma armastasin seda rakendust nii väga, kuid mõne aja pärast muutus see ülitüütuks ja raiskas mu telefonis ruumi. Muide, heliefektid lihtsalt kõlavad nagu... VESI. Õnneks pole rakendustes oste tehtud, vastasel juhul oleks see rakendus lausa KOHUTAV, VÄLJAREBISTAMINE JA PETTUS... aga see pole nii jah... ma arvan, et päris mõistlik rakendus!
See on suurepärane mäng, kuid see tekitab vigu ja seal on palju reklaame
See mäng meeldib mulle tõesti väga, ma vihkan ainult reklaame. Seal on nii palju reklaame! Iga kord, kui ma lima lõpetan, on alati reklaam. Ma tegelikult armastan seda mängu, kuid reklaamid on ainus asi, mis mind häirib. Kui saate reklaamiprobleemi lahendada, PARANDAGE SEE. Reklaame on palju. Sellegipoolest ma armastan seda mängu. Aga parandage reklaami probleem.😃
Lisatasu eest makstes minu lastele see rakendus meeldib, kuid see on nii masendav, kui teil on üle 200 000 münte ja teil on vaja ükshaaval hankida ja avamine on nii aeglane. Ma saan aru, et see pidi olema "üllatus", kuid oleks olnud tore, kui oleks olnud ka võimalus tõmmata korraga 10 rinda.
Ma vihkan seda "mängu", kui seda nii võiks nimetada. Renderdus on lollakas, tühjendab mu 18-tunnist akut ja ajab telefoni kokku. Iga 5 minuti järel on mu telefonis reklaam isegi siis, kui miski pole avatud, ära saa!!
Rakenduse kasutamine, kui see oli mu telefonis, oli huvitav ja lõbus, kuid see ei andnud tegelikult suurt midagi peale pideva lima tegemise ja minu jaoks oleks see võinud olla parem kogemus. See polnud halb, kuid kaotas oma võlu minu jaoks natuke liiga kiiresti.
Rakendus oli suurepärane, kuni see lakkas töötamast. See avaneb lihtsalt mustana ja viskab mind mängust välja. Palun parandage see tõrge, sest mulle väga meeldib mäng ja ma tahan seda mängida.
See mäng oli suurepärane idee, kuid graafika, heliefektid ja see, kuidas lima liigub, on lihtsalt eitav. Iga lima toimib nagu vesi ja see lihtsalt ei tööta minu jaoks. Võib-olla muuta see realistlikumaks? Helisid kasutatakse VEEL JA VEEL. See muutub tüütuks umbes 5 minuti pärast. Ma võiksin ausalt öelda halbade asjade kohta lõputult, kuid on ka häid asju. Üksikasjad lima jaoks. Nad on armsad. Ma tunnistan seda. Aga nad liiguvad ka nagu vesi. Ka lima läige on lahe.
See pole lihtsalt nii lõbus, ma mõtlen, et muud, kui teete lima ja mõnikord see isegi ei tööta. Ma arvan, et te ei peaks seda saama, aga kui olete üks neist inimestest, kes on lima kinnisideeks, siis IDK ehk meeldiks see teile? Ma tean, et see pole minu jaoks lõbus. Ma võin seda pisut tunnustada, sest olin päevaks haaratud, kuid te raiskate seda tehes lihtsalt oma lugude ruumi, nii et ärge saage sellest aru
4 tärni, nii et kui te ei soovi reklaame, siis lülitage sisse lennukirežiim ja lülitage Wi-Fi välja, mis aitab, nii et see mäng on helide ja kõige selle poolest väga rahuldav, kuigi üks asi on lulu tasemed (ma ei mäleta tema nimi) mänguasi, nii et see läheb edenedes raskemaks. Üks asi on lisada vihjeid lima või kaunistuse või värvi ja dekoori värvi kohta ja jah, seda ma tahtsin, nii et palun lisage see aitäh. Edit: unustasin esimesel korral numbri ära muuta ma olen selline idioot-------------------------
Tere, kuidas läheb, loodan, et kõik läheb hästi. Mulle meeldib teie mäng, see on nii lahe ja tore, et saate luua oma lima, värve ja stiili.
Tahaksin anda 2 tärni, sest mäng on väga kena ja lahe värk, aga kui olete lima tegemise lõpetanud, muutub see mustaks ja siis ilmuvad reklaamid, kuid reklaamid on väga lollakad, kuigi ma pean ootama umbes 20 sekundit, kuid kui ma ootan 20 sekundit, on ikka 20 sekundit ja ma pean seda uuesti tegema.
Kustutasin selle, kuna vaatasin Shane Dawsoni uut videot ja kui ma seda rakendust kontrollisin, kuulsin staatilisust, nii et sattusin paanikasse ja kustutasin selle. Parandage see palun. Üldiselt on rakendus äärmiselt keskmine, kuid annan sellele staatilise koormuse tõttu 1 tärni. Samuti kõlavad heliefektid nii, nagu oleksite võtnud need otse Minecrafti mängust.
Hea stressimaandaja
1942 Аркады kpn
See kirjanduslik lööb mind välja, kui proovin seda mängida
See on lõbus kõigi asjade ja kaunistustega, see on lihtsalt veidi igav, see on lihtsalt liiga lihtne teha ülesandel lima ja see on põhimõtteliselt mõttetu mäng.
Ok nii, 5 tärni, aga... Mul on vaja teada, miks Ultramarine'i värvis oli foto, kui ma sellega klõpsan või sellega mängin. Proovin mõnda eset tuvastada ja näen pidevalt selliseid asju nagu sinine jänku mask või hunnik riideid. Edit: Nvm on kõik värvid, seal on mõni foto, kui klõpsan valmis tootel.
Nii halb mäng 😡
See mäng ei lasknud mul isegi mängida!!! Kui ma seda mängu esimest korda mängisin, oli kõik hästi, kuid mõne aja pärast on see muutunud väga tüütuks! Eile, kui ma tahan seda mängu mängida, avan selle rakenduse ja järsku muutub see mustaks ja see tuleb minu ekraanile tagasi! Ärge installige seda rakendust!
Väga hea mäng.
Ei ole väga rahul. Ma ei hinnanud seda ühte tärni, sest see on rakendus. Usun, et minu jaoks on väga raske rakendusega samasugust limakogemust saada. Seega, kui ka sina nii arvad, ostke lihtsalt mõned koostisosad, mis pole kallid, ja tehke ise!
mulle väga meeldib see mäng. nad püüdsid seda võimalikult realistlikuks muuta. kui olete stressis / ärevuses, soovitan seda mängu. reklaame võib MÕNIkord olla palju, aga mitte kogu aeg. naudin lima tegemist ja sellega mängimist ja kaunistuste lisamist. üks asi, mida ma soovin, et saaksime teha, on lisada rohkem kui üks värv ja valida soovitud värvid, mitte neid lukustada. see on ka suurepärane mäng, kui sa ei ole valjusti, et saada/teha lima. üldiselt naudin seda mängu väga.
Nii hea
Vihkan seda, sest iga kord, kui proovin lima teha, jätab see minust välja. Halvim viga üldse! Varem oli see mu lemmik ajaviide, aga nüüd on see mäng lihtsalt nõme!! Milline andmete ja ruumi raiskamine. Parandage see ja ma annan teile 5 tärni hinnangu.
See mäng on lõbus! Põhjus, miks ma sellele kaks tärni andsin, on see, et iga mu tehtud lima kaob järgmisel päeval. Kui saaksite selle parandada, annaksin sellele 4 või 5 tärni.