Post by acnarelnawik on Feb 20, 2022 4:58:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Worms Zone .io – Żarłoczny wąż ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Worms Zone .io – Żarłoczny wąż IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje wiele zasobów ▞▞▞
▞▞▞ Worms Zone .io – Żarłoczny wąż 2022 version ▞▞▞
862 wc w sumie, że nie mam. . nie ma 7, że 602. a jak się nie tynków 😃😃
Coż gierka fajna ale daje 4 gwiazdki dlatego że grając ,,online" mam wrażenie przez te ,,nicki" że gra się z botami. Jesli udało się osiągnąć sukces możliwośc dodawania do znajomych lub dołączenie do sesji znajomych do dam 5
Naprawdę fajna gra, pierwszy dzień było ok nie zacinało cie ani nic tylko teraz wywala mnie z gry i zacina bylo by 5 ⭐ gdyby nie to 😉😕
Fałszywa gra. Grasz z botami, a nie z innymi ludźmi. Tablica wyników jest wypełniona losowymi nazwami. Zbyt wiele reklam. Ta gra jest naprawdę do bani.
Wiem, że reklamy są niezbędne, aby gra była wolna. Ale po prostu zmniejsz ich siłę. Gra jest denerwująca, a potem musisz otworzyć Chrome tylko po to, by zobaczyć reklamy.
To jest dobra gra, ale mam problem, kiedy gram w to jej dziennik, ale tak naprawdę nie loguję tylko mały dziennik, więc daję mu cztery gwiazdki
nie mogę zapisać postępu.. nienawidzę tego rodzaju funkcji.. grałem wcześniej na innym telefonie z kontem google.. odblokowuję prawie robaki.. teraz kupiłem nowy telefon i chcę grać ponownie.. tadaaa!! poziom 1 i znowu zwykły robak... tak frustrujące...
Worms Zone .io - Hungry Snake Veiksmas ons
Uwielbiam to
Fajna gra tylko szkoda ze nowe skiny są takie drogie.
Może być ale szału nie ma
Ta gra jest pełna radości, trudna i łatwa do zrozumienia
Myślę, że ta gra jest bardzo wciągająca, ale pomaga dobrze spędzać czas. Spędziłem już nad nią 13 godzin. Ale to cały czas, więc jest to bardzo dobra gra i prosta do grania.
Uwielbiam tę grę również mój syn, ale czasami ciężko mi stać się tak długim, że jest w porządku
Червячная Зона .io Онлайн Игра Экшен kzl
Gra do kitu zwiększamy, że będzie lepsze ale 1* Ćwicz, żeby dużo reklamować, a mi się zacinam, tylko za pierwszym razem się nie zacinać ale za drugim, dalej i czwartym razem i dalej Za cina się do diabli nie lubje pierwszorzędnych
Worms Zone .io - Hungry Snake Actie rtfi
To nie jest jak Snake.io, w którym grałem. Ruch jest zbyt śliski, Jakbyś chodził po lodzie. Naprawdę trudno jest zapanować nad tym, że zawsze umieram z powodu błędów w ruchu. Umarłem około 13 razy, kiedy pierwszy raz zagrałem, nie podoba mi się również sposób, w jaki porusza się przycisk ruchu tylko dlatego, że jest poza okręgiem, po prostu próbuje sprawić, aby małe kółko pozostało w dużym kółku, tak jak w więzieniu na zawsze jeśli chcesz uciec. Nie wiem, czy to tylko ja, czy nie, więc proszę to naprawić, jeśli możesz.
Fajna, dynamiczna gra z fajną grafiką! Rozwijaj swojego robaka już teraz! Otwórz Worms Zone i dołącz do bitwy dzielnych robaków na ogromnej arenie! Rozwijaj swojego robaka, aby był największy i zdobądź tytuł mistrza. I nie zapominaj, że mistrz musi wyróżniać się z tłumu. Wybierz skórkę dla swojego robaka w szafie lub stwórz własny fajny projekt. to tylko niektóre z interesujących punktów gry. to moja jedna z najlepszych gier, w jakie kiedykolwiek grałem. Bardzo mi się podobała ta gra. ..........
Dobre
Dobra gra. Moją jedyną skargą jest to, że jeden z dostępnych kolorów robaków jest (moim zdaniem) prawie identyczny z kolorem tła, co jest bardzo trudne do wybrania. Większość moich zgonów dotyczy robaków tego koloru. Ten kolor należy usunąć z opcji kolorystycznych.
Super gra polecam
Nie bawisz się z ludźmi, jeśli będziesz dalej obracać inne robaki, robisz to samo
Brakuje przystanek pauza
Fajna gra, ale dodaj kilka nowych skórek, oczu i ust po tym, jak dam 5 ⭐️😊
Looney Tunes™ World of Mayhem பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் pmo
To bardzo fajna gra, ale wram bardzo duży, że gra to lage
Tak trudny cel w klatce piersiowej jest trudny
Tak wielu dodaje. nie mogę grać w tę grę, kiedy jestem online, proszę, pomyśl trochę
Dla mnie fajna już zostało zatrzymane, ale mi się pierwszy raz, ale jak grałam to spk
Naprawdę podoba mi się ta gra. Szkoda, że nie ma sposobu na stworzenie własnego pokoju i zapraszanie znajomych. Chciałbym również wiedzieć, ile warte są monety. Na przykład, gdy dostanę jedną monetę w grze, czy jest ona warta tylko jedną monetę lub kilka. W każdym razie świetna gra.
Bardzo fajnie, gdy sterowanie działa poprawnie. Czasami twój robak zrobi 360 bez powodu. Aktualizacja: dodanie dodatkowej gwiazdy programiści bc rozwiązują obawy klientów. Spróbowałem ponownie, a sterowanie nadal nie działa. Doceniam komentarze deweloperów, ale nie mam czasu na grę, która nie działa poprawnie. Jeśli ten problem zostanie rozwiązany; ta gra jest łatwą, 5-gwiazdkową grą.
Nienawidzę tego, że tworzy kopię twojej skóry 1 GWIAZDKA GŁUPI GRA TO JEST GŁUPI, PO PROSTU GŁUPI
Miałem 250 monet wydaniaem to na wznowienie a znowu znowu maly
Dobra gra, ale dręczy mnie problem..czas gry zatrzymał inne aplikacje..dlaczego?
Za mało
Ciągle mówi, że nie ma dostępnych reklam
Gra jest ozima i rozumie że twórcy chcą trochę zarobić na reklamach (sam odpalam reklamy w takich grach bo fajne bonusy) ale to co się w tej grze dzieje to przesada. Krok do przodu reklama krok w prawo reklama itd. Gdyby nie to gra dostała w max ocenę. Trochę opamiętania 1 reklama na 10min gry było by fajnie.
Gra like Garena Free Fire MAX, Similar & Alternative Gra ...
Wszystko w grze jest w porządku. Ale gra KONTROLA, wiesz o tym. Szkoda, że nie podąża za Zwojem. Zawsze się ślizga na bok. Proszę naprawić sterowanie, proszę
Naprawdę żałuję, że w tej grze nie było tylu botów. Nie jestem pewien, czy w lobby nie ma wystarczającej liczby ludzkich graczy, ale boty są naprawdę denerwujące.
Ta gra jest kozacka
Pobierz Worms Zone APK. io – Żarłoczny wąż [82 MB] (✓ bezpłatny) – Żarłoczny wąż - Ostatnia Wersja.
Strefa robaków nowe fajne Halloween
Dobra gra. Gra z upływem czasu
Mam dobre doświadczenie w monitorowaniu rzeczy
Chciałbym zgłosić swoje zaniepokojenie twórcom tej aplikacji. Zebrałem już wystarczająco dużo monet, aby podnieść poziom mikstur czy jakkolwiek to nazwiesz. Jednak za każdym razem, gdy wychodzę z gry i gram ponownie, uruchamiają się ponownie. Czuję, że zebrane przeze mnie monety zostały zmarnowane. Proszę potwierdzić moje obawy i naprawić ten błąd. Dziękuję Ci bardzo.
Jest spoko ale nie ma szału
Gra jest dobra, chociaż gracze wyglądają dla mnie jak boty. Gdy internet jest wyłączony, gra działa tak samo. Czy mógłbyś wprowadzić możliwość dodawania normalnych graczy do swojej rozgrywki? Dzięki temu gra byłaby bardziej zróżnicowana. Zresztą to bardzo dobra gra na nudę. Reklam jest mało i można się odrodzić 😎❤️