(Android) Farm City: Farming \u0026 City Building para hilesini artırmak
Feb 20, 2022 5:14:33 GMT -5
Post by acnarelnawik on Feb 20, 2022 5:14:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ para hilesini artırmak ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Oyun oynamak eğlencelidir. İşim yavaşladığında beni meşgul ediyor. Fabrikalarda bir şeyler yaptığımda, olması gerektiğini söyleyen saatler daha uzun sürüyor. Kumaşım 20 dakika sürmeli. Fabrika yapmaya başladığında 4 saat ve birkaç dakika diyor.
Şimdilik güzel oyun beyendim diyer oyunlara göre iyi tafsiye teşekkür ederim ama ilerde nolur bilemeyiz oynayarak gorucem görüşümü de sizinle paylasirim
Yeni uçak korkunç. Sabah 9'da açılıyor. Saat on altı saat. Bazı öğelerin siparişi doldurması 15 saat sürer. Çoğu o kadar uzun değil. Gün boyunca tüm siparişleri doldurmaya çalışırken, saatin sık sık hızlandığını görüyorum. Bu çok sinir bozucu. Diğerleri zamansız siparişler doldurulmadan giderken, zamanlayıcı olmadan bir saati geçmeye çalışıyorum. Uçağın sizi başarısızlığa doğru yönlendirdiğini veya sizi herhangi bir bonus almaktan alıkoymadığını anlayana kadar oyunu sevdim.
Bu oyunu gerçekten seviyorum çünkü bu oyunda çok fazla zorluk var ama bu oyunda bir sorun gemi bizim için uygun bir şey almıyor ama bu oyunu seviyorum o yüzden 5 yıldız veriyorum
Bu oyunu son bir aydır oynuyorum ama hala pencereme herhangi bir olay gelmedi..... Çok sıkıcı çünkü ilçede çok fazla etkinliğim, arkadaşım, ziyaretçim ve çok daha fazlası var ama bu oyunda yaratıcı gibi hiçbir şeyi güncellemiyor ya da oyundan çıktı. Lütfen oyunu güncelleyin yoksa bırakacağım
Oyunu yukledim ama oyun acilmiyor
Oyun çok güzel ama ben de bu oyun çok takılıyor nedense.
Bu oyunu seviyorum.... ama hala yüklemede sorun yaşıyorum, kaldırıp yüklemem gerekiyor, bazen iki veya üç kez, B4 yüklenecek... VE... Hâlâ sorunlar yaşıyorum 8. seviye liman ile... Lütfen düzeltin!!! Bunlar düzeltilirse kesinlikle 5 yıldız!!!
iyi
Bu uygulama berbat.Açılmıyor bile ve grafiklere başlamama izin vermiyor, sadece korkunç. Para almak için hiçbir şey yapmadan 200 dolar harcadım ama parayı zaten gönderdikten sonra hata dedi
Hiç alışamadım grefikleri falan çok eski gibi geldi
İlçeden çekil. Kelimenin tam anlamıyla aynı şekilde görünüyor ve oynuyor. Blimp vs helikopter. Trenler yerine gemiler. Kızlar yerine erkek karakteri vs. Sütle başlayın, sonra yumurta alın, sonra peynir ve krema yapın ve falan filan. Aynı oyun. Büyük düşüş, siparişlerin daha fazla çeşitliliğe ihtiyaç duymasıdır. Bir randomizer kullanıp kullanmadığından emin değilim ama bozuk. Aynı çocuk 5 farklı evde yaşıyor. En azından ilçede çok sayıda karakter vardı.
Etkilenmedim. Harikaydı ama sonra kumbaramı satın aldım, iki ev inşa ettim, siparişleri doldurdum ve oyundan çıktım. Geri döndüğümde tüm ilerlemeler gitti, kumbara kullanılmadı ve destek düğmesi çalışmıyor. Çok hayal kırıklığı. Kaldırmak ve gerçek parayı kaybetmek üzücü. Desteklenmek ve ilerlemenizi kaybetmemek istiyorsanız oyunu tavsiye etmeyin. Paramın tadını çıkar.
OYUNUN DEVAMI NEDEN YOK 30 okuldayken yok erkekleref oyunu oynamak zorundaçam
hiç yüklemeyin bakmayın
13 veya 14 lvl'ye atladığınızda ve oyundan çıktığınızda ve uygulama donmalarında wole ekranına geri dönmeye çalıştığınızda uygulamanızda garip bir hata var. Yine de uygulamayı kapatıp açabilir veya diğer uygulamalarla çalışabilirim. Görünüşe göre oyununuz bundan sonra dokunmatik ekran komutunu kabul etmeyecek. Silip yeniden yükledim. Aynen meydana geldi.
çok güzel ve bir sürü ev oldu
Oynaması kolay - eklenti satın almadıkça bir şeyler yapamadığım için bazen biraz yavaş olabilir - bu durumda oyundaki eylemleri tamamlayarak bir şeyler elde edene kadar beklemem gerekiyor, bu biraz zaman alabilir - eğlenceli oyun
Bu oyunu bir süredir oynuyorum. Oyun harika ama geliştiricilerin zihinsel seviyelerini anlayamıyorum. Pizza, Patates Cipsi hangi dünyada 2 saatte pişiyor? ve fabrikada neden paralel çalışma yok? Bir ürünün tamamlanması için uzun bir süre beklemeniz gerekecek, ardından diğerini yapabilirsiniz. Bu tür şeyler sadece oyunu rahatsız eder, lütfen bunu bilin.
Çok fazla reklam
Farm City: Farming & City Building معمولی idoc
Oyun %100'e kadar yüklenmeye devam ediyor ve asla hareket etmiyor .... bu oyunu indirmek için zaman kaybetmeyin .......
Galaxy Invaders: Alien Shooter Аркадни pcv
Yapı hızındaki hatalar.
Bu iyi bir oyun ama yaratıcılık eksikliğinden dolayı 1 yıldız veriyor. Bu kuyu ile ne demek istediğimi merak ediyor olabilirsiniz, pratikte başka bir oyundan bir kopuş. Bu oyunu oynama, sadece orijinalini oyna. Kasaba gemisi ya da onun gibi bir şey olduğuna inanıyorum ama yine de bu düzmece bir oyun.
oyun çok güzel ama hiç gürünmüyor yeni indirmişim 16leveldeyim hic kimseyi guremiyom neden yok
Çok güzel ama arkadaş edinemiyorum çünkü liste güncel değil ama oyun güzel ve lütfen listeyi güncelleyin 👆
Bu oyun en kötü hale geldi, çok fazla hata var. Sorunları birçok kişiye e-postayla gönderdim ama şu ana kadar bir çözüm var. Alan genişletme çalışmıyor..coinleri düşürür ama genişlemeyi ortada durdurur. Çalışmıyor
Farm City: Farming & City Building ง่ายๆ bqt
oyun güzel ama çok yapıyor
Bu oyunu oynayarak değerli zamanınızı boşa harcamayın! Bina ve genişletme malzemelerini elde etmek o kadar zor ki temelde tüm binalar beklemede ve oyunda ilerleyemiyorsunuz! Sıkıcı oyun! P2W!!!
Olmuyor hic sevmiyorum açılmıyor
Misir patlatmam lazim bina lamisim ama bulamiyorjm bu tip bilgilendirmeler eksik siparisin uzerine tiklayinca ilgili fabrikaya atmali
Arkadaşların elinden alındığında oynamak çok zorlaşıyor, gerekli malzemeler gemilerde görünmüyor (tek başına topluluk inşa etmek için gereken malzemeler için 4 gün bekledim!!) Bunun için fazla zamanım yok ve sabrım tükeniyor ...bir araya getirin LÜTFEN!!😒
Bir saatten fazla süren yüklenmez.
Paneli işlemek için çok şey bırakıyorum ve daha sonra yetişmek için geri geliyorum ama şimdi gördüğüm şey hiçbir şey çalışmıyor. Bu gerçekten kötü! Uygulamayı kaldırma. İşleri halletmek için o reklamları izlemekten çok yoruldum!
شكرا
Başarı sayıları düşmeye devam ediyor ve verilen sürenin yarısı bitmiyor. Çok fazla bug.bazı başarılar imkansızdır çünkü ilerlemenizi sıfırlar
Bu oyunu seviyorum ama oyun oturumunun kendi kendine bitmesi gibi birçok hata var çok rahatsız edici lütfen sorunu çözün.
Lütfen bu kayıt süresini düzeltin. Şu an 60. seviyedeyim ve mutlu değilim çünkü önceki oturumumda ektiğim ve yaptığım her şey kaydedilmedi ve yedeklenmedi..tekrar tekrar ediyorum, sadece birkaç şey işe yaradı ama faaliyetlerimin çoğu tekrar işe yaramadı. 5 puan verdim ama şimdi güncelleme hakkında hayal kırıklığına uğradım. Ahhh!. 😖
Oyunu oynamak için şehri çiftleştirmekten çok mutluyum ve Birleşmiş Milletler genel seçimleri tutkuyu alacaktı ......
ilk söyleyene bakmayın yanı arkadaşları 2 kilo var diyene hay day orjinalde koyunu 6 saat de yapıyı ne bileyim internet kimi soyleyebilirmi
Farm City: Farming & City Building פנאי lkl
Harika bir oyun her kese tavsiye ederim
bu oyunu seviyorum ama tp play'i yüklerken sorun yaşıyorsanız oynayabilmek için birkaç deneme yapmanız gerekiyor
Sen kazandığım tüm yeşil parayı çalıp bana satın aldırdığın bir kumbaraya koymaya başlayana kadar oyundan zevk alıyordum. Oyunun başında ve ilk düzine seviyede ya da öylesine kazandıklarımı tutmam gerekiyordu. Şimdi hepsi bir "kumbara" rezervine gidiyor ve onu elde etmek için onu satın almam gerekiyor. Bu etik değil yani güle güle. Açgözlü geliştirici. Oynamak için ödeme yapmak (oyunlarını hızlandırmak) isteyenler için bir fiyata EK nakit teklifini görebiliyorum, ancak oyun içinde kazandığınız nakit? Bu yanlış.
Düzenleme: Bir Cadılar Bayramı etkinliği var ve bitti ama yarışma hedefi ödülümü alma şansım olmadı! 1 numaraydım!! Bu 50 biletlik bir şey!! Lütfen süreyi kısaltmak için reklamları geri getirin. Bunun dışında, bu oyundan gerçekten zevk alıyorum! Teşekkürler.
Farm City: Farming & City Building 캐주얼 게임 zst